OPLEIDING AUSTROROLL & ETS LIJMLASSEN

De productmanagers van ETS Spoor verzorgen ook opleiding van uw medewerkers. Wij voeren de scholing uit bij u op locatie of in samenwerking met RIO – Rail Infra Opleidingen te Amersfoort verzorgen. Wist u ook dat wij u kunnen assisteren bij het inbouwen van Austroroll® tongrolsystemen of u volledig ontzorgen? Vraag ons voor meer informatie!

LASVERBINDINGEN

Naast het uitvoeren van (op)las- en slijpwerkzaamheden kunnen wij meer voor u betekenen! Bijvoorbeeld voor het aanbrengen van Elektrische Scheiding-, Bekist- en/of Thermit® Lassen. Onze lassers zijn allen Q1 gecertificeerd voor de Deutsche Bahn AG

ADVIES EN CONSULTANCY

Kennis en kunde verdwijnt steeds meer door de verdergaande privatisering. Doordat onze partners jarenlange ervaring in de spoorbranche hebben, zijn wij in staat uw sporen en wissels te analyseren en indien noodzakelijk te optimaliseren. Als fabrikant/leverancier weten wij als geen ander hoe deze spoorproducten het beste tot zijn recht komen. Hiermee verlegt de opdrachtgever tevens de verantwoording steeds meer richting de leverancier. Maar ook helpen wij onze klanten bij onderhoudsadviezen en zijn wij in staat deze onderhoudswerkzaamheden voor u uit te voeren.

CERTIFICERING VAN PRODUCTEN

Voor het laten opstellen en/of aanpassen van documenten voor de certificering van uw product bent u bij ETS Spoor aan het juiste adres. Heeft u een idee of product en wilt u dit laten certificeren?

Maak dan nu een afspraak om nader kennis te maken!

Print Friendly, PDF & Email
Vertoon
Verberg