Magazijn

Magazijn: Snelle levering uit voorraad

ETS Spoor beschikt over een eigen magazijn van ruim 2700 m3. Met een vast assortiment van bevestigingsmaterialen en Thermit producten kunnen wij uit voorraad leveren, met als doel een verkorte doorlooptijd, snelle levertijd en de mogelijkheid tot het leveren van kleine badges. Op deze manier kunnen wij materialen “on-time” aanleveren bij de klant en kan het gehele bouwproces zo efficiënt mogelijk verlopen. 

Opslag

Met ons magazijn bieden wij onze klanten / partners de mogelijkheid tot externe opslag van hun materialen om zo de klant snel te kunnen bedienen. Op deze manier biedt ETS Spoor zijn klant de ruimte om zich te focussen op de ‘core’ van zijn business. Neem contact op met onze logistiek medewerker voor de mogelijkheden.

Opslag materialen in het magazijn van ETS Spoor

Kwaliteitsgarantie

Uw goederen zijn bij ons in goede handen. Door het gebruik van de juiste middelen en een team van professionele medewerkers zijn wij in staat zorg te dragen voor het veilig en schadevrij behandelen van uw goederen in ons magazijn. Om de kwaliteit toonbaar vast te leggen is ETS Spoor getoetst aan de geldende normen van ISO 9001:2015. Met het behalen van dit certificaat tonen wij aan dat wij onze processen beheersen en daardoor in staat zijn om te voldoen aan de eisen van de klant, wet- en regelgeving.

Milieubewust verpakken

Met oog op een duurzame toekomst is ETS Spoor bewust in het gebruik van verpakkingsmateriaal. Hierbij proberen wij zo min mogelijk plastic te gebruiken tijden het verpakken van de materialen. 

“Wij zijn ervan bewust dat materialen worden geleverd (buiten) langs het spoor, daarom proberen wij waar mogelijk milieuvriendelijk materiaal te gebruiken tijdens onze leveringen. De materialen worden zoveel mogelijk geleverd via Europallets, daarnaast focussen wij ons op het hergebruik van verpakkingsmateriaal en doen wij aan gescheiden afvalverwerking” – ETS Spoor.

Afhalen aan de Einsteinweg

Bent u in de buurt, of heeft u met spoed iets nodig? Dan kunt u de materialen ook zelf afhalen bij ons bedrijf aan de Einsteinstraat 100 in Purmerend.

opslag materialen in het magazijn van ETS Spoor
Het magazijn van ETS Spoor
Print Friendly, PDF & Email