RHEDA CITY (GREEN)

RHEDA CITY (GREEN)

De behoefte aan mobiliteit wordt tegenwoordig als vanzelfsprekend beschouwd. Stedelijke bewoners, vooral die in metropoolgebieden, zijn afhankelijk geworden van een effectief functionerend systeem van stedelijke infrastructuur. Een snel doorgaand netwerk dat voldoet aan de moderne behoeften is daarom een van de meest noodzakelijke voorzieningen van elke moderne stad. Want, hoe beter zo’n netwerkt functioneert, hoe aantrekkelijker een stad. Rail.One komt daarom met een krachtig en nauwelijks zichtbaar systeem dat een koste efficiënt, moderne en ecologische oplossing biedt voor stadsvervoer.

Geïntegreerd spoor-systeem

Het geïntegreerde spoor-systeem wordt gekenmerkt door eenvoudige technologie; gemodificeerde bi-block dwarsliggers met vakwerkspanten. Deze vergemakkelijken de installatie en garanderen tegelijkertijd een nauwkeurige spoorwijdte. Dit systeem is nauwelijks zichtbaar, vereist bijna geen onderhoud, biedt perfect rijcomfort, ondersteunt zware ladingen, zorgt voor grote veiligheid en minder trilling en geluid.

De groene variant

RHEDA CITY kan naar wens worden bedekt met asfalt, beton of straatstenen. En voor degenen die liever over groene paden reizen, is RHEDA CITY GREEN het aantrekkelijke alternatief. Voor dit systeem worden gemodificeerde bi-block dwarsliggers met vakwerkliggers in beton gegoten en verwerkt in een compacte bodem plaat. Een laag van gras of sedum geeft een aantrekkelijke optische indruk. Dit systeem combineert de functionele en veiligheidsvoordelen van een absoluut stabiele baanpositie met de kostenefficiëntie van praktisch geen onderhoud. 

Vegetatie als geluidsdemper

Vegetatie van baanoppervlakken dempt het geluidsniveau en minimaliseert onderhoudskosten. Het spoor bedekken met gras vermindert in feite de ruis bij de bron zelf. Een ‘groen spoor’ maakt ook kosteneffectieve oplossingen mogelijk in het geval van bijzonder strikte eisen die worden gesteld aan zwerfstromen en trillingsreductie. 

De voordelen van RHEDA CITY:

  • Eenvoudige, transparante systeemstructuur 
  • Onberispelijke spoor positionering 
  • Compatibiliteit met straatconstructie 
  • Grote precisie van spoorwijdte en spoorgeometrie van de dwarsligger 
  • Vergrendelde van de spoorwijdte 
  • Verbeterde elasticiteit van het spoor
  • Eliminatie van traversestangen 
  • Hoog veiligheidsniveau en lange levensduur 
  • Conformiteit met vereisten voor elektrische isolatie 

ETS Spoor heeft het RHEDA CITY en RHEDA CITY GREEN systeem al kunnen toepassen in Nederland voor verschillende projecten. Benieuwd naar de mogelijkheden van RHEDA CITY voor uw project? Neem gerust contact op met onze projectmanagers.

Print Friendly, PDF & Email