Kom werken bij ETS Spoor!

ETS Spoor is een dynamisch bedrijf in Purmerend dat producten en diensten levert voor de railinfra sector. ETS Spoor kenmerkt zich als jonge, dynamische en internationale organisatie die zich snel ontwikkelt.

Open sollicitatie

Momenteel nemen wij alleen open sollicitaties aan.

Stuur een email met CV en motivatie naar Laura ten Have: laura@etsspoor.nl. Wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen in ons team! Wil je meer weten over ETS Spoor of de functie, bel ons dan ook gerust of kom langs voor een kop koffie. Op gepaste gepaste afstand uiteraard!

Vacature alert!

Meldt je aan via onderstaand formulier en mis geen enkele vacature meer.

Open sollicitatie

Staat er geen passende vacature voor je bij, maar denk je dat je op een andere manier een toevoeging kan zijn aan ons team? Stuur dan ook gerust jouw open sollicitatie naar Laura ten Have: laura@etsspoor.nl. Dat mag natuurlijk ook als je op zoek bent naar een leuke stageplek!

“Werken bij ETS Spoor betekent werken in een enthousiast en energiek team waarbij geen enkele dag hetzelfde zal zijn. We zien je sollicitatie graag tegemoet!”

Laura ten Have
Manager HR

Het sollicitatieproces

1

Fase 1

De eerste fase van de sollicitatieprocedure bestaat uit een eerste kennismaking. In dit gesprek spreek je met de direct leidinggevende van de afdeling waar de functie is vrijgekomen. Eventueel maak je tijdens dit gesprek ook kennis met een (directe) collega op de afdeling. Maak jij in het eerste gesprek indruk en val je in positieve zin op, dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek.
2

Fase 2

De tweede ronde van de sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek met een medewerker van de afdeling HR, samen met een leidinggevende of een andere collega.
3

Fase 3

Mocht je alle rondes positief hebben doorlopen, dan volgt een arbeidsvoorwaardelijk gesprek met de afdeling HR. Wie weet mogen wij jou straks verwelkomen bij ETS spoor!